Tolong jawab ibu ibu

Saya last datang haid hari tu 25/7 lepas tu 9/9 beli pregnant test naik 1 line,,so tunggu lagi. Hati rasa tak tenang 19/9 terus ke klinik luar scan perut cek upt 1 line tak pregnant juga😅 so doktor cadangkan makan ubat turun darah 20biji tu saya telan dlm 10hari tak turun turun juga darah haid saya😅 4/10 saya datang lagi klinik scan perut lagi tapi kosong takde pape cek upt naik double line😨 balik dari klinik terus ke guardian beli upt digital sekali cek 2-3minggu pregnant😳 aik Blur kejap kan saya makan ubat pecah darah takkan saya boleh pregnant😂 ke ubat doktor bagi tu untuk mengandung😅😅

1 Trả lời

ada pengalaman mcm sis jugak. tak period dalam sebulan. lepas tu pergi klinik, Dr bagi ubat utk period. lepas habis ubat, 2 minggu tunggu tak juga period, rupanya dah pregnant dalam 5minggu mcm tu. tapi takde rezeki, kantung kosong, kandungan tak jadi. so utk Kes sis ni, possible je.