Keluar darah

Hye saya nak tanya,maaf gambar agak kotor sikit. Bulan 11/2021 sy ada keluar darah mcm dlm gambar. Itu darah haid atau gugur? Sbb first time sy kluar darah mcm tu,bulan 9/2021 sy brkawin,sy di sahkan mngandung bulan 2/2022..bila lps kluar darah haritu sy ada scan doktor kata negatif...sedangkn sy sakit sgt dkt ari²..boleh sy thu itu darah haid atau darah gugur?#ingintahu

Keluar darah
1 Trả lời

In the future, sis boleh tukar feature gambar to NSFW ya. Sometimes, selepas first time bersama, hormon badan kita akan bertukar, even period cycle pun might be affected, it's all depends. But gambar ni x nampak macam darah haid, tapi utk kepastian please jumpa doctor immediately.