Muntah Semasa Berak

Normal ke bayi sebulan lebih kerap muntah masa meneran untuk buang air besar. Baby tak menangis atau tunjuk tanda sakit tapi risau sebab boleh kata setiap kali meneran berak akan muntah sekali 😥

2 Các câu trả lời

Banyak ke kuantiti bby muntah..bby jeluak tu biasa..kalau dh nmpk bby x selesa cuba lepas susukan bby sendawakan dan tidokan dia dlm posisi mengiring....