Baby menangis dengan cara meneran di perut

Ada siapa2 yg boleh bagi tips kalau baby menangis sambil meneran? Lagi satu sejak seminggu ni baby mcm loya nak muntah. Tapi muntah sekali sekala jer. Cuma risau dia menangis meneran lepas tu mcm ada tanda2 loya. Minyak yuyee dh letak, baby masih kentut dan berak mcm selalu, so assuming angin keluar la kan. Lagi 1 baby susah nak sendawa, even macam2 cara dah buat nk bagi dia sendawa. #firstbaby #pleasehelp #firstmom

1 Trả lời

baby berapa bulan tu?

2y trước

Saya rasa normal sbb bby saya pun mcm sis juga dy suka jeluak mcm tu.. Bby saya pn susah sikit nk sedawa tpi kalau kentut tu bnyk