Bayi baru lahir menangis semasa meneran & berak

Hi ibu2 luar sana, sapa ada alami newborn setiap kali berak mesti menangis sampai takda suara dah dia menangis. Berak baby tak keras normal je. Pergi klinik nurse cakap normal je dia berak lepastu menangis mungkin sebab jijik tapi saya masih risau ada masalah lain. Macam mana ya? 😭

1 Trả lời

lepas berak nangis normal sbb gelii pakai pampers yg sama. bby x selesa. tapi kalau masa berak nangis bgi sye x normal sbb maybe baby rasa sakit masa nak berak tu. normally yg menangis masa berak ni baby yg ada masalah sembelit, sbb sakit nak keluar kan poo dia tu.

1y trước

ade check dkt bahagian dubur die?