Anak 6bln bru tpi pregnant lagi

Hi nk tnya,mcm mna nk handle ckp2 org ramai psl pregnant tpi ank msih kecil ni.sy jdi stress fkir psl ni

24 Các câu trả lời

Ala ckp je Sy subur. Pastu nyanyi lagu Mamariam... Hari2 mengandung.. Haha mse nurse ckp Sy jrk dkt sgt dgn anak 1st.. Sy jawab cmtu je smbil nyanyi😂

ckp je sis mmg plan nk jarak setahun sorg je.letih skali hadap org kate.klau boleh abis pntang trus nk peknen,tp Allah bg lmbt skit pon alhamdulillah.

Buat xtau je saye ank dh 3y pun org ckp2 https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

Kenapa nak stress 😊 kita pergi checkup jumpa doctor, dengar cakap doctor je. Tak perlu dgr cakap manusia lain ♥️

xpa tu sis.. rzki alhamdulillah.. nt dh nk brnak anak sthun lbh dh bsar sikit.. ok lah skli jaga sis..

sy anak dh stahun 2 bulan..skrg prgy 5w. sy diamkan aje.. nt dh perut bsr biar diorang tau sndiri.

xya kasih Orng sis tnggu lh perut besar nnty diorng tau juga tu rezeki awak..☺️

Alahh peduli la mulut orang. Rezeki Allah dah bagi. Jadi, abaikan je mulut orang

hidup kalau berlandaskan mulut orang memang tak akan tenang..

buat xtahu jela sis , dah rezeki nak buat macam mana ..