Check gigi

sy nk tnya wajib ke untuk prgi check gigi sbb dr xckp ap2 psl check gigi tpi tgk org ramai g check waktu pregnant..

4 Các câu trả lời

Wajib ya. Sebab kalau ada masalah gigi, kuman dari gigi boleh travel ke kandungan. So bila dah cek dentist boleh buat rawatan yg perlu.

Ingatkan nurse, hritu saya ada risiko family utk gdm pun dia lupa set tarikh air gula

Wajib, kalau nurse tak bagitau maybe dia lupa. Sis boleh ingatkan nurse

12mo trước

yg ni kne walk in ke buat appoinment? sbb cri kt mysejahtera xde appoinemt untuk gigi

wajib, sbb dlm buku pink mmg kena check gigi ,