vaksin mummy pregnant

salam nk tnya kt sini ad tak mumy yg bru nk g vaksin???saya 23week baru nk g vaksin bole ke???tpi xdpt trikh pun lgi....haritu dpt tpi msih 7week so saya tnguhkan dlu...and ni xdpt2 trikh lagi..bole walk in ke???pasto klau nk ambik lpas brank bole ke?

2 Các câu trả lời

Kalau you check up dekat kk, boleh je bgtau nurse dekat kk nk vaksin. But I’m not sure Kalau semua kk mcm tu. Tpi boleh je try

Mcm sy haritu tanya doc kk, dia bagi surat and booking appoinment. Tapi vaksin dkt hosp yg ada vaksin. Semuanya by booking.

3y trước

Masa 17w dgn 20w rasanya. Dah lupa 😂