pendapat pls..

Nk tny dkt sini ad x bakal2 ibu pergi kerja naik motor? Apa risiko ye? Sebab saya hamil 25 minggu. Pergi kerja naik moto. Sy bukan org senang.

1 Trả lời

Risiko ada hentakan berlaku, jatuh motor, langgar lubang. so bawak la hati2 n fokus btoi2. Semoga selamat ibu n ank

5y trước

Abaikan je. Fmly sye dulu xde kete juga mak ke hulu hilir naek moto dengan abah saya. Elok 4 orang keluar. Cuma jaga2 la. Kalo hujan ke pe better berhenti dulu. Kalo rasa pening or sakit pape stop tepi dulu. N tengok jalan raya betoi2. Baca la doa keluar rumah semoga sentiasa dilindungi tuhan