First mom..

Nk share. Sy sgt overhinking klau bab jaga baby.. kekok sgt klau pegang.. sy takut baby sakit atau apa. Baby pun lembik je lagi. Siapa mcm sy? Mcm mane nk atasinya ya? Takut sgt bila pegang kaki die mcm jatuh lembik je hmm

19 Các câu trả lời

insyaAllah anak kita sendiri, kita akan pandai sendiri.. cuma dalam keadaan kita masih lemah, boleh minta org lain uruskan baby terutama bab mandi, bersihkan baby.. kita ambil yang bab menyusu je dulu..