38 weeks

Tumpang tanye nie first time pregnant so x tau sgt... Klau nk tau tande bersalin mcm mane eh... Sbb perut sye dah nk dekat sejam sakit... Sakit tu mcm segugut plk... Bile baring je sakit... Klau duduk kurang sikit tpi still sakit... Klau g hospital kang x pasal² je sakit tu hilang... Mcm mane eh...

2 Các câu trả lời

Bila sakit tu cuba tengok setiap 5 minit tak ? Install contraction timer, lepas tu monitor sakit tuu

Blh refer hospital..klau kiraan sakit contraction makin cpt..