Scan Baby??

Nak tya, untuk scan memang perlu buat setiap bulan ke? Ke camana? Sbbnya skrg sy 14w. Baru je lepas scan beberapa hari lepas di KK (mei). Kemudian doc bg tarikh utk 28w (ogos) pula scan. X jauh sgt ke tu tarikhnya? ? sbelum ni elok je tiap bulan doc scan. Kalau dalam tempoh jun & julai tu scan kat klinik swasta blh ke?

2 Các câu trả lời

Klu swasta setiap bulan scan..tp kk ikut jadual dia..klu ada masalah je dia akn scan kerap.

4y trước

Hihihi..akk semua 6org swasta..ank ke 7 ni buat di kk sbb dh tua risau ada byk masalah..kk cek detial skit dr swasta..skrg dh 28w..selama 28w br 2kali scan..scan ke 3 20hb 5 ni pulak😂..