scan swasta

hi semua. nak tanya, kalau nak tahu perkembangan and pic baby memang kena scan di klinik swasta ke? berapa anggaran bayaran tu erk? nak cakap ape kat doc? cakap nak scan je? #firstpregnancy

1 Trả lời

nk details pg swasta sis,scan ada bnyk jenis dari 2d smpai 6d skrg,,,,harga depends klinik mana kita pg,,ad yg murah ada yg mahal,mcm sy hari tu scan 6d dpt gmbr detail dgn video sekali baru rm100 kt setapak,,,skali cek condition baby air ketuban suma,,,,,

5y trước

ouhh.. terima kasih ye