Baby Warded

Nak tnye sesape mommy berpengalaman baby warded sejurus after delivered. ? Sy deliver pagi 19/2/2020 tgharitu baby kne suru warded sbb nafas laju. Nak minta kata2 semangat sebab baby 1st huhuhu . Sy dh discharged tapi baby still pasang oxygen kat ward ??

2 Các câu trả lời

Xpe puan...doc lebih tau mne yg terbaik utk puan n bby..anggap je Allah bg puan rehat skjp tnpa bby d sisi....blh la rehat lebih sbb lps bsalin kita nk bgerak sgt pon agak terbatas.... Sy ank ptama dlu trs masuk nicu...hbs bpantang sdri tnpa bby...tp sy pkir bby ank yg baik...nk bg sy rehat😊

Ibu kne kuat k..bru baby kuat sama..💪doctor dan nurse bpgalaman tuk jga anak sis kt wad...jgn stress2..byk2 doa..mudahan bby cpt sembuh.. Anak sy pon pnh lahir2 masuk wad 3 hari..