Hai mommies,nak kata2 semangat sikit.Semalam kena warded sbb air ketuban kurang dan baby kecik.

Saya 35 weeks dan dr kata kena paksa beranak.😭😭😭#firstmom #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Hi Mummy Bella. Jangan risau ya. Ikut saja saranan doctor. Nanti baby dah keluar doctor akan pantau lagi. Keputusan doctor tu utk kebaikan Bella and Baby. ❤️❤️❤️ Semoga dipermudahkan semuanya

insyaaAllah xde pape tu.. bby pn da 35 weeks.. da nak matang.. pikir yg baik2 je.. dpt jmpe baby 😍