Warded sebab nadi laju

Ni dah kali kedua warded sebab nadi ibu laju time checkup kat kk.. Apa yg menyebabkan nadi laju yer? Nak kata sy neves, rasanya macam biasa je.. Bila check, 100 ke ats.. Pastu nadi baby pon jadi laju sama?. Baru 28weeks..huhu

8 Các câu trả lời

Saya smlm bru je g check kt kk doktor check ndi mk n jantung OK cuma jantung bby tllu lju dri 160 hinga 180..trus kena refer ke hospital alhamdulilah tk de ppe bby OK je cuma bby bsr n lgi brpe hri kne minum air gula kli ke 3.nk tgok keputusan.. Hrap2 semua OK je. Now 32mingu.bby first

saya pn laju. tp x selalu. ni kena refer pakar. buat echo normal. hope xd apa2 la. mmg rasa letih dan cpt pnt.

Saya pun ada tairod sejak pregnant .. jantung laju kadang² tu mcm letih je nak buat Keja apa tak boleh 😅

Saya pun kena warded smlm sis. Jantung saya yg laju. Semoga dipermudahkan urusan kita semua. Aamiin.

Sy pn slalu mcm tu time prgnt msty jd x tau la npe..smpai kn buat test jntung la..hihi

Saya pn tinggi jugak pnah 120. Risau jugak kdg tu tpi nurse xde suruh warded.

Sy dh biasa nadi laju sbb ada hipertiroid. 120+ 130+ 140+ 150+ doc pon stress tgk sy 😂

3y trước

Sis xda mkn ap ubt ke? Saya pun hari itu g chek 145 bsing misi chek lgi skli dia ckp normal

Maybe sis stress or krg mnum air