bleeding

Nak tnya moms...kluar darah masa awal2 mengandung normal atau tak..xbnyk mcm period..sdikit jak ? tp still takut

28 Các câu trả lời

Refer doc . Saya baru2 ni dlm bln 8 ritu mmg tau mngndung sbb last period bln 6 . Tp tak bkk buku lagi sbb rasa still awal . Ttbe oneday tu ttbe kuar spotting . Besok nye pgi hospital dr ckp mmg ngndung 7 mggu tapi rahim kosong bila dorg scan . Dorg suspect mngandung luar rahim . Amik speciment darah semua alhamdulillah bukan mngndung luar rahim tp bby mmg tak jd . Lepas 2 hari kuar darah ketul2 byk sampai 7 hari rasanya . So xtau tu darah gugur or period . Tp lepas dri tu check lagi upt mengandung tp bln 12 baru bkk buku.

3y trước

Keluar darah ketul2 still mengandung ke sis?

Gi hsptl je sis, kan de tulis kt buku pink perkara² yg perlu segera ke hospital jika berlaku, slh satu drpdnya keluar darah. So x ksh lh byk ke sikit ke gi je jmpa doc. Lain org lain ceritanya sis. At least bila jd apa² x menyesal & x menyalah²kn diri sndr. Semoga dipermudahkan ☺️

InsyaAllah xde apa.. Tp tkt jugak threatened miscarriage.. Better p jumpa doc.. Kwn sy br je semlm g klinik sbb ade keluar darah.. Doc klinik scan xnmpk baby.. Doc ckp maybe gugur.. Harini die g hosp.. Alhamdulillah ada kantung baby 7w.. Dan mmg threatened miscarriage tu..

mcm sy haritu 17week kua drh skit2. tp drah xpekat.. tros pergi refer hsptl.. hsptl scan.. ckp bby xde pape.. slmt.. ada jgk tnya dokter sbb ape bole kluar drh, dokter ckp tkut uri dkt bwh.. tp dokter scan ckp uri dkt atas.. ape2 pun tros je refer dokter..

5y trước

3 hari jugak.. tp mse tu dokter ade pesan.. klau keluar drh pekat, kne dtg tros emergency.. sy kluar drh xpekat.. msok hari ke 3 tu dh kua drh coklat2..

xkesah laa darah sikit ke, byk ke.. G trus klinik tu lg bgus . Sy thn lps ttbe jee keluar darah, sikit je pun setitik gtu jee bila kencing, trus sy g spital.. Doc scan katung bby dh kecut 😌

Jgn tnya kat sini sis... boley g hospital ... kmi bkn nya nurse nk tnya ok atau tak . Kalau syg kn kndungan pergi ye ...

Pergi klinik/hospital la sis. Takde pendapat yg boleh membantu. Dr yg merawat je boleh diagnose

G je klinik terus. Kami pn xboleh nk bantu sis. Doktor je tau apa masalah kalau bleeding tu

Pegi je emergency hospital sis. Sikit ke banyak ke, pergi je. Nanti doktor boleh check

Xnormal. Saya dari awal smpai skrang 29weeks xde bleeding. Better check kut2 ada apa2