bleeding

Nak tnya moms...kluar darah masa awal2 mengandung normal atau tak..xbnyk mcm period..sdikit jak ? tp still takut

28 Các câu trả lời

Klu sekali ja x sakit normal.....klu kerap.berhari2 ada rasa sakit tu x normal...

Xnormal tu..ape2 kena g klinik @ hospital.. Check dgn Dr.. Nnti Dr akan scan..

sttik je..tu pon sblm period day..check2 naik double line😍 alhamdulillah

Kalau darah warna merah pekat fresh tu better jumpa doc. Takut la jugak.

Tgok juga ada yang normal ada yang x pape smua kne refer doktor

Refer doc sis.. Ade yg normal, ade yg x...

Better jmpa doc..blh jadi normal & xnormal..

Kalau risau boleh refer kat doctor sis..

Refer doc si. Ada normal ada xnormal

Better refer doctor sis ..