Bleeding atau period

Aslkum mummies.. nak tnya.. ade x kat sini awal2 pregnant then bleeding mcm period? Pastu cek upt positif. Brpe hari akan amik mase utk upt tu 1 line balik ye? Atau ade kat sini bleeding teruk tp still masih selamat baby tu. Tq sebab mnjwb soalan sy☺️

1 Trả lời

sis dah scan? sbb bleeding masa pregnant ni bahaya takut janin d luar rahim. tp prnh juga yg bleeding tp selamat. apa2 sis kna jumpa dr dlu ya.

2y trước

ohh yeke. semoga semua d permudahkan. jgn stress2 n terus kuat ya. semoga ada keajaiban utk sis ????