Ruam susu atau ekzima

nak tnya ibu2 yg berpengalaman kat sini ,umur baby sya baru 30hari muka dan leher & telinga anak sya ada merah2 nk dekat seminggu lebih dah risau sangat x thu ubat apa yg sesuai ada ka ini ruam biasa atau ekzima sya risau sangat2 , dah try letak mcm2 pun stil x sembuh2 jga boleh suggest kan tak ubat apa yg sesuai untuk kulit mcm baby sya ni 🥺

Ruam susu atau ekzima
42 Các câu trả lời

better pergi klinik kanak² utk kepastian . awk x leh main agak² ni eczema ke ruam . kalau eczema lain ubatnya . kalau ruam lain ubatnya . x boleh guna yg lain . takut makin worst . p klinik utk confirmation k . jgn tggu lama .. ksian anak ..