Baby x berak

Salam momy2 ada yg brpngalaman ka cm baby sya skg ni. Umur 2bulan x berak berapa hri sda ni tp aktif mcm biasa jga mnyusu pn mcm biasa ..risau plk sya

2 Các câu trả lời

baby awak fully susu badan ke? kalau fully susu badan normal awak. paling max baby xberak 14hari. selagi perut baby okay, xkeras, baby aktif mean baby awak okay. sambil2 tu buat je urutan cycling, iloveu dkt baby.

2y trước

if baby banyak minum susu badan lagi, inn shaa allah normal awak. sambil2 tu awak pantau baby okay☺️

kalau fully bf normal tak berak , janji perut tak kembung, aktif, kerap kentut.