keliru...

Nak tny sikit.. sy prgnt 12 week... Dan dah buka buku d klinik swasta tp masa buka buku tu suami x ikut sekali... Skg ni suami ckp nak tukar klinik y byran tak mahal dan klu boleh nak klinik y x perlu kmi suami isteri ambil cuti... Maknanya dia x nak p gov la sbb kena ambil cuti... Sy bingung tak tau nak p review kat mn gov ka swasta... Ada y boleh bg idea mcm mn...

29 Các câu trả lời

Sy dr awal suami x ikut. Sbb x nak dia ikut pon nanti kesian dia kene tunggu 🤣🤣 g gov la free je. Tak perlu cuti pon. Ckp dkt bos esk ade appointment dokto masuk lambat sikit. Boleh ejas masa ckp dkt nurse

5y trước

Yeah terbaik la 👍👍 mcm sy mmg suke g sendiri. Kalau lambat pon sy sokrg je yg lambat. Sian lak suami nk g kj 😆😆 tp mil pulak yg bising sebab suami x teman