husband dah boleh masuk labour room kap

nak thu husband boleh masuk labour room dgn kita x skrg ni?? harap 2023 nnti boleh lar..siapa ada pengalaman bersalin baru2 ni..suami dpt teman ka...anak pertama dan ke dua x sempat teman..ni harap2 ada lar pengalaman pertama si suami nk masuk ikut teman bersalin katanya

36 Các câu trả lời

HUKM n hosp putrajaya masuk labour room boleh. gomen hosp pun sama. just bila dlm wad tggu contraction, suami boleh teman time waktu melawat je. selebihnya sorg2