Husband teman masa bersalin

Nk tnya sesiapa yg ada pengalaman husband teman msuk labour room & bersalin di hospital government? Apa ya prosedur/proses yg perlu buat untuk husband dpt masuk LB?

4 Các câu trả lời

bawa rtk siap2, biasanya yg beranak normal shja suami d bnarkan msuk utk teman. rtk blh thn 3 hri letak msa & jam guna marker pen. doc akn suru kita call husb sdri utk msuk LR , msa d klinik mcm nurse ada buat penerangan pasal 'Penjagaan Mesra IBu' utk teman ibu pigi LR cuba sis google.

saya bersalin tahun 2020 dulu masa awal² covid takde pulak kena buat swab test ke ape. nurse just suruh call husband datang masuk LR terus. lepas dah selesai bersalin baru lah husband busy kena buat macam2. daftar itu ini, settle kan borang etc.

9mo trước

tq awk

bersalin tahun lepas kat hospital kemaman, husband sblm masuk tunjuk result test covid pastu masuk teman saya kat LR.. test covid tu guna test kit sendiri

buat rtk dkt klinik bila nurse suruh. sbb surat rtk tu valid 3d je.

9mo trước

ouhh msih kena buat rtk ya skrg.. tk perlu join apa2 kursus ya sis