Husband boleh masuk ke labour room tak

Hi mommies. Ada sesape ke yg bersalin di hospital sultan ismail (hsi) baru2 ni? Suami boleh ikut teman ke? Boleh share pengalaman. #pleasehelp

1 Trả lời

Hai sis.. Suami boleh teman dekat bilik bersalin klu bilik bedah suami kena tggu ruang menunggu..pastikan suami buat RTK dekat klinik luar ia akan valid 3hari keputusan mesti bersurat. Tmbhan suami kena bawa sijil nikah original. Kalau kita buka pink dah ada photocopy i/c suami isteri & sijil nikah tu penting.. Masa nak masuk Labour room dyorg minta pampers baby 1keping jer. Sy bru bersalin awal bulan 6 nie..