Brapa kos warded dkt HKL ye anggaran 4 hari?

Ada yg tau x? Saya akan warded dgn baby dkt HKL, hospital wanita & kanak2 tuanku azizah tu. Doc ckp anggaran 4-5ari kene stay. Sbb baby ada pembedahan. Kos ubat tmbahan(pihak hsptl beli dgn supplier luar) utk guna masa bedah doc dah bgtau.. 1.2k ubt sahaja, kos pembedahan doc xde bgtau. Kos warded pun xde.. Risau nya la. Harap2 bawah 2k total. X mampu rasa Awl bln depan baby operation. Kos ke hkl dr johor dgn penginapan husband 4 hari. Dgn ank nk naik sekolah dgn yuran lg . Baju raya mmg x beli la. Sbb dahulukan yg penting. Please share kos warded klu ade yg pernah stay sehari dua dkt sana. Stress mikir smpai rasa raya xnk balik kg.

5 Các câu trả lời

Sy bersalin 5/2/2024 kat HTA. Warded 5 hari 4 malam sebab anak intermediate g6pd dan kena duduk bawah lampu selama 5 hari sebab kuning tinggi. Sy pulak bleeding teruk, kena masuk 3 beg darah. 9/2/2024 kami discharge, bil kurang dr RM150. Bil termasuk duduk bawah lampu, 3 beg darah, ubat dan bilik kelas 3 sebab kami 2 beranak under pemantauan. So xboleh tukar bilik. In shaa Allah kos bilik sgt murah. Semoga d permudahkan sume urusan sis❤️

7mo trước

So far doctor semua baik2. Dari cek bukaan masa saya sampai, sambut kelahiran anak, attend sepanjang 5 hari kat sana, semua ok n baik2. Saya nak request doctor perempuan untuk cek luka lepas bersalin pun doctor lelaki benarkan. Alhamdulillah semua baik2

sis,call unit hasil mereka untuk dapatkan anggaran kos.Tapi sis kena tahu jenis operation yg doctor nk buat,baru boleh dapat anggaran harga dari mereka.Semoga dipermudahkan segala urusan.

Wad kanak2 satu mlm kt HTA RM1.50 jer .. ni harga x termasuk ubatan .. selalunya tak sampai pun 1k

semoga dipermudahkan urusan sis..

Semoga dipermudahkan urusan sis.