Bersalin di HKL

Ada mommy yang baru2 ni bersalin di HKL x? Dlm wad mcm mana ye? Perlu ke bwk thermos air panas utk bancuh minum kalau tiba2 tgh2 mlm tu lapar😅

4 Các câu trả lời

sy baru2 ni masuk hkl sbb alahan teruk , kat sana mmg disediakan air panas dah. kita bwk thermos air panas yg kecik tu takpe dah . bawak milo, horlicks sekali

2y trước

haah setiap tingkat

bila due sis? sy pon plan nk brsalin sana. hehe. mcm sy dah standby thermos. skali bawak cawan dgn mangkuk.. millo biskut standby..mana tau malam2 lapa biskut. 😆

2y trước

due awal bulan 8☺️

lebih baik bawak thermos sendiri and kudapan utk tgh malam.. ni just pesanan dr staff nurse HTA utk sesiapa yg bersalin di HTA HKL

berapa kos bersalin kat HKL.? kena booking dulu ke nak bersalin kat sana? atau boleh walk-in on da spot time nak bersalin je.?

2y trước

mcm sy ni dpt surat sbb anak sulung ceaser.. so yg kedua ni sy mintak refer ke HKL.. doktor check pastu suruh dtg time nak bersalin nnti je.. xde booking2