Hai mommies semua.

Nak tanya sikit. saya takde sijil nikah, sebab tak daftar kat pejabat agama. Dah pergi KK nak buka buku pink tapi nurse tak bagi. Macam mana ye? ada cadangan atau idea tak?

1 Trả lời

Apa yg bole sy cakapkn adalah sis pegi la register perkahwinan sis tu sbb gov mmg akan mintak sijil nikah tu utk buat buku.. Ada setengah klinik dorg terima je kes mcm ni tapi rsenye dorg highlight kes ni mcm kes unmarried.. Klau xnak register buat follow up dgn hospital swasta..