Buka Buku Pink

Hi nak tanya kalau buka buku pink dkt KK kan memang wajib ada sijil nikah dari pejabat agama Malaysia ke ? Saya nikah di luar negara, sijil nikah sini masih dalam proses, tapi dah ada surat pengesahan dari mahkamah. Tolong bantu saya yaaa wahai mommies yang baik hati 😊

1 Trả lời

kalau ikutkan memang depa nak sijil nikah/ kad nikah, tapi cuba awak pegi kk tempat awak, konfemkan balik mcm mana prosesnya. itu je yg sy boleh bantu. 🥰 sy rasa boleh je guna surat dri mahkamah tu, asalkan ada maklumat awak, maklumat husband dan tarikh korang nikah. itu jee. apa pun konfem balik dgn kk tempat awak ya. 🥰🥰