pakar kkia

Nak tanya , saya ada gdm . Aritu ada jumpa pakar permakanan dah . Dan sekali lagi nurse kata kena jumpa pakar lagi tapi bkn pakar pemakanan tp pakar lain . Siapa ada pengalaman jumpa pakar dua kali masa hamil ? Saya nak tahu masa jumpa pakar tu dia buat apa je ye 😂

2 Các câu trả lời

tu pakar tok scan baby mse 28w..sy ada gdm, on ubt.. mmg jmpe pakar pemakanan.. pastu mse 28w jmpe pakar tok scan, tu pakar perubatan keluarga.. dia akan cek skali history bsp yg awk pnh buat smua tu

4y trước

Saya next week bru scan 32 week huhu tak tahulah air ketuban okey atau tak maybe next week bru doktor bgtaw .harap okeylah . Harap boleh bersalin cukup due je

Sama la kita kena jumpa pakar juga sbb GDM on Diet. But next week appt (34weeks), katanya nak buat details scan, and maybe ada consult sikit kott.

4y trước

Kalau ikut comment atas tu, before ni dah kena consult dgn pakar pemakanan Dietation. Yang next week pakar OnG yg mmg doc pakar dari hospital. Dia dtg KK sbb PKP.kalau tk Kita yg kena ke hospital