Jumpa pakar sebab obesiti

Nak tanya .. ad tak ibu2 dekat sini obesiti kena jumpa doktor pakar pemakanan??

6 Các câu trả lời

Alamak risau nyaa, sis ada gdm ke? saya masa buka buku obese dah, lps tu brat drop sbb alah, lps abis alah naik 2 kg dalam 2 minggu. lepas 2 minggu naik lagi 2kg. Alhamdullilah tak sngkut gdm, cuma kena monitor BP je selang sehari. Risau pulak kena jumpa pakar, tapi nurse tak bagi tau ap pulak😭

sy obesiti, berat awal pregnant masa buka buku 83 kg. skrg 84.4kg kndungan 23w.mnum air gula haritu ni takde gdm.takde pulak kne jmpa pkr pmakanan smpai skrg.cuma sy mslh hb low.itupn tkde la low sgt dlm 10 lebih mcm tu.

saya tak ada. maybe selain berat bmi obese saya tak ada masalah lain.

1y trước

saya pun tak pasti. keputusan semua dekat kk. kalau kk baru kata tak payah, dengar je cakap dorang. kita tak payah pening2. kadang lain kk lain caranya sis.

Normal. Tp usually jumpa sbb hb low / high risk pregnancy.

Normal sis. Sy gdm on ubat pun kena jumpa juga.

Ya mcm sya.. sbb berat naik mendadak..