Jumpa pakar pemakanan sbb anemia

Hi, nak tanya ade tak ibu2 kat sini yg ade anemia dan kene jumpa pakar pemakanan ? Biasa dia cakap ape je ye ? Sorry first time nak jumpa pakar pemakanan. Anak yg first dulu ade anemia jugak tapi tak pernah jumpa pakar lagi, neves pulak 😅#ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

hai. xde apa pun, just dktr nk terangkan which mknan/minuman kena avoid and must consume during pregnancy. so klu ada soalan cth nk mkn supplement sekian2 blh ke klu hb low...

3mo trước

haah xlama pun, dlm 10-15 minit saja per session. kdg dia combine 2-3 ibu sekali

sekejap je..cuma dia tnya corak pemakanan kita seharian..mana yg xbagus dia bgtaulah apa yg bagus dan tak boleh..tu je..