Kena jumpa Pakar pemakanan

Hai ibu2. Sy rasa nurse kt kk tu salah baca berat sy..tak pasal2 kena jumpa pakar pemakanan. Berat turun 5 kilo,Pakar pemakanan membebel ape? #ingintahu

2 Các câu trả lời

Dietitian tak akan bebel. Dia bukan mcm dr or nurse nak marah2 hahaha instead dia tanya selalu makan apa? Macam mana portion makan? Dia suggest portion and makanan apa yg bagus utk ibu hamil. Cakap2 tak sampai sejam. Pastu bye bye

pakar pemakanan ok je sis. diorg peramah. best tau jmpe diorg, klau ada benda kite curious bole je tnye kt diaorg. klau kt luar jmpe pakar pemakanan mahal bayarannye. kite just byr rm5 je