masalah tidur

nak tanya sape dekat sini ada masalah untuk tidur malam ?? macam saya pukul 2 or 3 mesti terjage lepastu tak bole tidur dah .. pukul 6 mcm tu baru bole tidur .. ada sape2 yang same tak dengan saya ?

49 Các câu trả lời

samalah saya masuk 13w start dr 11malam smpai subuh baru boleh tido .. lama kan . kadang2 rasa nak makan je . skrg da 20w .

5y trước

saya mule2 dulu tak de pon .. nak dekay bersalin nie baru susah nak tido

Sy pun sama dr kul 1 terjaga skrg dh kul 4.39am blom tdo lg😇😇😇...ishhh perut pun dh berbunyi lapar😦😦.

Sy msuk scond trimester smpai third ni mmg ada mslh tdur. Pusing kiri kanan sbb nak cari keselesaan plus senak😩

5y trước

betol2 ,dah nak dekat2 bersalin nie mmg susah nak tido

Sama..smpai kan stress sye dibuat nya.start mengandung smpai skrg ni 20 weeks.tak taw dh nk buat mcm mne

Sama. Sy tiap hari bgn pkul 3. Gerak sana sini tak tidur jugak. Last2 ngantok waktu 3 4ptg. Tido jelah time tu.

5y trước

kann ,redha je la

hahaha smela sya pastu pg gn tghri tu nk mmbuta . dh la ada ank lain skolah..kdg sllu lewat jmpot🤣

Saya trjaga jgak kul 2 3 pagi cmtu.. sbb nk kencing.. boleh jgak tdo.. amik masa jgak la nk lelap😂

Sy.. 11week. Tp sy beza sikit.. suka mrengek even tgh pejam mata. Tiap2 mlm wajib ..

Sy pn. Klu da terbangun tdur susah nk tdur balik. Lepas tu p dapur cari mknn haha

sama laa mcm saya sis .sampai kena bebel dngn suami sbb takut nnti jatuh sakit pulak😂

5y trước

same sis 🤣🤣