masalah tidur

nak tanya sape dekat sini ada masalah untuk tidur malam ?? macam saya pukul 2 or 3 mesti terjage lepastu tak bole tidur dah .. pukul 6 mcm tu baru bole tidur .. ada sape2 yang same tak dengan saya ?

49 Các câu trả lời

Samala kita sis i skrg pregy 29week klau bejga mesti suke tenung muka suami lama2 hehe

5y trước

hahahaa ,kadang2 suke amek gmbar kan mase dye tido tu 🤣🤣 .. same dgn saya

sama la..bgun kol 2 atau 3 pg..g toilet..pastu mata kebil2 xleh nk lelap..😂

Yaa memang betul.... Itu yg sy alami... Hahhaaa tengah malam asyik bangun...

Sya pula lain...mata mcm kerja security ja..pukul 2am baru tidur.

same dgn sy.. dr awal trimester ptme smpi skrg dh 5 bulan.. 😑

5y trước

sabar je la ye 😂

Sma la 😂 pastu sakit punggung sampai xleh nak tido

Mmg mcm tu la gayanye..jeles tgk husband sedap je tido😅

Ramai geng berjaga malam ni 😁😁😁 besttt ada kawan hehe

5y trước

aha..lau duk smua 1 uma .mau di borak nya smpai ke pg memasing..😂😂

Sama sy sis, kdg2 g msok kje mgntuk dibuatnya

sma sis skg trjaga smpai jam 3 subuh bru dpt tidur..

5y trước

redha je kann