TOLONG JAWAB YEE IBU IBU

nak tanya pada ibu ibu , harini sy 15week 3day memang akan kerap sakit kepala yea ? masuk harini dah 4 hari kepala berdenyut denyut sakit sangat 😣😣

20 Các câu trả lời

Kalau saya , nk msok mnggu bru akn pening akn mual .. cm skrg saya 17 mnggu pening mual .. esok yaa hilang ..

ya sis memang mcm tu doktor ckp hormon..hb low atau simptom darah tinggi pon salah 1..kne refer dgn doktor.

alahan masing2…nk kate normal pon slh,x normal lg la salah.klo sh pregnant,semua alahan cmtu jd normal

klu sy normal je sakit kepala tu. berdenyut semua tempat. doktor suh mkn panadol je.

hai sis sy pun 15w skrg.. ada jadi sakit kepala juga.. dan xselera makan..

atas org..setiap org x sama kesan pembawakkn budak

Tekanan darah ok tak? Takut HB low je..take cara

bykkan minum air suam..ubat jgn lupa makan

Depends. Setiap orang tak sama.

ya