sakit kepala dah lebih 4 hari

Sy nak tnya dgn ibu hamil yg dah berpengalaman..nie first time sy rasa sakit kepala lebih dr 4 hari...sakit berdenyut2 xhenti2 ..

2 Các câu trả lời

saya selalu juga macam ni sis, minyak angin sentiasa ada dekat tangan. kadang-kadang saya basahkan kepala dengan air sejuk. then duduk tempat gelap and take time untuk tidur, inshaAllah lepas tidur nanti hilang.

saya pun sama sis. seminggu dh sakit kepala. mmg normal ke?ni first bby sy. kandugan 22weeks dh .