Kepala sakit

Assalamualaikum semua..sy nak tanya,adakah normal bg ibu yg preggy sakit kepala terlalu kerap?

1 Trả lời

depends..kekdg sbb hb low pn blh jd sakit.kepala..bacaan hb puan ok tak ek spjng pregnant?dan minum air yg ckup tak? dan makan dlm.potion yg sikit dan kerap tak?..

3mo trước

sy da preggy kali ketiga masuk yg ni. tp kali ni terasa lain sgt berbanding preggy lps..sy tak bkk buku lagi. kandungan masih lg 3mggu. jadi sy tak tau hb sy brp..mkn kuantiti sikit je sis .tak lalu sgt.tp cepat lapar.mnm air susu,tp tak jalan jugak .