Keluar Darah semasa 1st trimester..

Hi.. Nak tanya, normal ke tak kalau keluar darah semasa pregnant? Tak banyak, sikit jea..

20 Các câu trả lời

normal klu 1st trimester.. sy pn kluar.. tpi jgn byk la.. skdr spotting.. dktor ckp proses implantasi.. tpi klu x yakin @ byk drah kluar.. kena g emergency jgk sis.. takut bhya.. risau ancaman keguguran.. itu yg dktor pesan kt sy msa sy 1st trimester kluar drah sikit tu..

Kalau coklat, sikit dan x sakit mungkin implantation bleeding. Tp kalau more than that threatening miscarriage. Apapun cek dgn doktor ya sis. Kalau ok pun still careful ya. Takut2 rahim x kuat. Sy juga light bleeding. Dh rujuk hospital alhamdulillah Okay.

sis g rujuk doc asap...sy spotting ms awl prgnncy.. doc detect thrthn mscrge.. makan dphstn shngga 14 mnggu..Alhamdulillah skung mybaby dh pn slmt dlhrkn pd 27.2.2020...

Betul. P hospital. Ada 2 sbb jea, 1, implantation bleeding early pregnancy, 1 lg ? Miscarriage.. Hopefully implantation bleeding. Banyakkan berehat🌹

sya baru je smlam . pagi tu kluar sdkit drah wrna merah . dh dlm tngahari tu klua drah wrna coklat . prut pulak rsa kdg² sakit yg tramat . kdg² rsa ok pulak 😅

Pada jadi tande tanyeeee and selalu risau , baik awak p klinik , bile dah dgr kata doc .. baru lega .. so xyh pk2 n risau dah .. baby bole membesar dgn sihat🤗

Hi Mummy² semua,nak tanya normal ke keluar darah 1st trimester? darah keluar sedikit.spotting mcmtu,ada siapa2 ada pengalaman yg sama x

Tak normal walaupun sikit. Itu apa yg doktor pernah bgtau saya. Kalau terjadi, kena cepat2 jumpa doktor

Yang saya tau normal. Implantation bleeding. Tapi seeloknya check if baby okay.

Sikit atau byk..kalau keluar darah n sakit baik ke hosp