Hi mommies,normal ke kalau pregnant 6week keluar darah + lendir jernih..

Hi mommies,normal ke kalau pregnant 6week keluar darah + lendir jernih..ini 1st baby so sya worry sikit🥺#1stimemom #firstbaby #pleasehelp #pregnancy #firstmom

3 Các câu trả lời

Pergi hosp atau klinik..sy cmtu jugak keputihan coklat bau cm darah..amik sample..kuman..lama2 hilang gitu je tp doc xbg antibiotik pon

2y trước

tq for advice..dh prgi dh ari tu..sya disahkan miscarriage 😭😭

Heartbeat baby mmg takde ke sis sebelum disahkan misscariage?

Pergi klinik check. Sepatutnya tak normal tu😿

2y trước

dh prgi dh ari tu..sya disahkn miscarriage 😭😭