Vaksin ibu

Nak tanya mummy² yg dah ambil vaksin,mcm sy first dos sblm tau mengandung kemudian dpt date untuk second dos sy cancel kan sbb kandung baru 6week.sampai skrg x dpt date lg untuk second dos.agak² blh ke klu sy walk in jer dekat PPV untuk dpt kan second dos.skrg ni nk kemana² semua kena lengkap 2 dos.

1 Trả lời

Hi, macam saya haritu 2nd dose pon saya tak pergi & tunggu 15w. Kebetulan ppv ada wssp saya, saya inform dia. Dia cakap boleh walk in je & tak payah tunggu tarikh baru. Mungkin ppv awak pon boleh

3y trước

alhamdulilah dah settle dose 2 nasib baik sempat walkin.