Vaksin astrazeneca

Hai ada tak ibu2 kat sini yg dapat vaksin az ni. Sy dah dpt dos pertama tapi masa tu tak tahu mengandung. Dos kedua ni belum cukup 14 minggu. Sy risau sbb tak ramai yg mengandung dapat vaksin az ni.

2 Các câu trả lời

Refer dekat doc/nurse klinik kesihatan /hospital tanya dia. Biasa nya dia akan suruh hold ambil dose kedua tu. Apa2 nanti diaorang akan explain dekat awak..

skrg ni seawal 12 minggu dah boleh vaksin. nak awal lg pun boleh tp dptkan nasihat doktor dulu. sbb vaksin pun ikut medical history seseorang.