Sebelum disahkan pregnant..

Nak tanya Mommies sikit la, sebelum betul2 disahkan pregnant, korang ada firasat tak yang korang tengah pregnant? Atau memang tak rasa pape langsung? Sekadar ingin tahu 😅 mommies boleh share pengalaman masing2. ❤️

30 Các câu trả lời

saya pulak period sellu on time..lps tu period lewat tp tkot nk check sb ad sjrah ggur sblom ni.. lps tu husband kta dia pun rsa sy pregnant sb sblom ni sy pregnant husband stu hri tu akn sntiasa lapar sgt² pdahal dh byk kli mkn tu yg dia confident sy pregnant sb kandungan sblom ni pun gitu😅😅😅