Baby girl symptom

Hi mommies, share sikit pengalaman korang pregnant baby girl 🥲

5 Các câu trả lời

Throughout my pregnancy, I takde morning sickness langsung. Cuma sense of smell tu hilang kejap masa 1st trimester. Kalau lori sampah lalu, memang tak bau apa. Hahaha dah la zaman covid. Sampai paranoid I. Then reaching 2nd trimester okay dah.

10mo trước

Kann sebab tu saya paranoid 😅 Mine was a rare symptom. Siap buat covid test untuk double confirmation haha

saya 1st trimester muntah2. tak boleh makan seafood langsung. nak makan manis je. setiap hari mesti ada fresh oren. kalau keluar je mesti ajak pergi mcd beli aiskrim. padahal sy mmg tk suka mkn aiskrim .. ni masa anak 1st 2020

10mo trước

tak ingat pula loya atau tak. tapi mmg tk ambik makanan masam2 masa tu. banyak makanan manis je. nasib tak sangkut gdm

saya first trimester lost 10 kg sebab mabuk yang melampau. makan apa pun muntah balik. tp masuk kandungan 5 bulan mcm tu selera naik mendadak

sensitive to all fragrances. bau aircond, bau masakan, asalkan ada bau. not really like dress up.

sy badan ltih jer..asyik nk tido..muntah jarang²..skejap jer alahan..