Preg 21weaks

Nak tanya masa saya mula2 tahu mengandung saya takde pon morning sikness tapi cuma alahan pada makanan . Tak tahan bau pelik2 . Kalau mengandung takde morning sikness selalunya baby girl ke boy ehh? taktahu sngt bab2 ni . Sbb firts baby..masa tu checkup baby taktunjuk pulak dia punya jatina . Just nak tahu....

19 Các câu trả lời

alahan tu disbbkn ade roh bru yg nk duduk dlm rahim kite... ade org dpt alhn.. ade org xde rse alhn.. alhn x mnetapkn jntina bby 😅