Preg 21weaks

Nak tanya masa saya mula2 tahu mengandung saya takde pon morning sikness tapi cuma alahan pada makanan . Tak tahan bau pelik2 . Kalau mengandung takde morning sikness selalunya baby girl ke boy ehh? taktahu sngt bab2 ni . Sbb firts baby..masa tu checkup baby taktunjuk pulak dia punya jatina . Just nak tahu....

19 Các câu trả lời

Tak ikut pd jantina.. sy xde alahan, baby girl, kwn sy baby boy, mak sy lgsg xde alahan - 3 girl, 2 boy..

klu sya yg mngndung boy kh grl sya tdk thu yg mncmna cra pmkanan sma sja tu lh sya tdk thu boy kh grl.

Sis mcm sy.. X dear lngsung morning siknesss.. Tpi alah pada mkanan n bau

Kesemua pregnancy saya..laki ke perempuan ke..semua mabuk teruk..😊

Sy pregnant baby boy n baby girl, sama je alahannya. Sama teruk. 😅

Tak semestinya, sbb akak dua2 jantina kena morning sickness. 😅

Berbeza2 juga result. Dia x bergantung sgt dengan pemakanan

tak tentu sis, ikut orang jugak

Depends jugak sis..