morning sickness

sy preg dah 8week mmg takde alahan lansung pun. sy dgr separuh org ckp takde alahan ni baby boy betul ke ? tanya jerk ?

30 Các câu trả lời

selalu awal2 ni belum start alahan lg😂 sy pon dlu cmtu la happy gule x de alahan. sekali masuk 10 minggu sampai 16 minggu nangisss muntah 5-6kali sehari🤣 semoga awak sihat dan kurang alahan

Mitos too.. Sy skrg da 22 weeks.. Xd sicknesss.. Bby girl 🤣.. Mybe tgk org kot.. Sy mkn ubt zincofer to sy loyerr.. Lain xd mslh

Sy dr awal pregnant smpai skrg dah 21weeks tkde alahan, scan baby dr kata baby girl. Lepastu tiap hari nak makan manisss.😆

5y trước

Hahahahaha betullllllllll! Lps makan manis mst kene bilas dgn air masak. Skrg dah start kerap kencing. 5minits sekali mst nak terkucil smpai penat rasanya nk ulang alik toilet.🤣🤣🤣

Sy 1st baby dgn y second sekarang ni dua2 xda alahan. Skrng ni xdatau lg apa jantina baby.. Tp y 1st gegirl 🤗🤗

8 week awal lagi nak de alahan sya dapat rasa alahan tu 22week bru dapat tu pun sikit je tak teruk sangat

Mitos puan. Lain orang lain alahan nya. Kalau boleh ibu² mengandung ni xnak ada apa2 alahan langsung.

Saya xada alahan. Baby boy 😍 memang teringin nak baby boy, skali bersalin Alhamdulillah boy 😍

Setiap orang mengandung lain keadaannya. Macam saya takde alahan cuma mual dengan makanan yg sama

Toksah caye sgt la 😆 asalkan sihat, cukup sifat & cerdas otaknya.. alhamdulillah syukur 😘

Kadang tak betul pun asalkan awk dgn baby sihat, kalau awk tak alami alahan rezeki awak tu