morning sickness

sape sini yg 1st pregnancy relax je takde morning sickness langsung. and klua baby boy. 2nd pregnancy ada morning sickness dr pg - mlm. and klua baby girl? sy 1st boy n relax je. yg 2nd ni morning sickness kuat btul. ni simptom baby girl ke ea?

15 Các câu trả lời

Sama la. Masa si abg dlu takde alahan sgt pun. Skrg ni si adik kemain dia punya muntah. Makan apa pun mcm tak kena. 😭 Tak tau la kot2 si adik ni girl kan hehe.

Saya anak pertama sebulan ja ada morning sickness lepastu ok ja baby girl..skrg anak no 2 dh 6 bulan tak habis2 lagi morning sickness nye...😂

3 hero smua xde alahan... Mcm xngandung je rse... Tp bile dpt princess sorang, mmg ade alahan, cume xde la truk sgt, tp lain la dri 3 abgnye tu....

5y trước

Ye ke... Insyaallah girl la tu... Klu rse lain dri yg sblm ni tu ye la tu kot... Insyaallah... Klu xdpt girl pon xpe, klu dpt alhamdulillah kan... Blhla cuti lame ckit lps ni klu dpt girl... Hehehehe

Alhamdulillah sy anak pertama , setakat ni morning sickness tu xde .. tp kdng risau jg pregy ke idak .. apa2 on Alhamdulillh

Sama mcm saya. 1st dpat boy xde alahan lgsung. Second ni skrg girl. Alahan hilang after 4 bulan. Smua tgk mknan meloyakan.

Saya anak sulong bby girl morning sikness mmg kurg tpi yg bby kedua nie semua bnda x boleh buat

Sy pun xde morning sickness.. Alhamdulilah.. Tp sakit pinggang & tulang belakang jer..

My 1st pregnancy tak ada alahan, 2nd byk tidur n moody.. Both girls. 😁

Saya pun time pregnant anak sulung lelaki takda morning sickness.