Ubat ubatan

Nak tanya lah. Kan masa preggy, ada 3 ubat yg kk bagi kan. Ada balance lagi. Sekarang dah bersalin dah pun. Nak kena habiskan ke? Atau, buat2 tak nampak je ubat2 tu? ?.

2 Các câu trả lời

btter habiskn sbb yg kk bg tu vit..lps brsalin bdn lmah n darah byk klua..ubat2 tu utk bg tnaga n tmbh darah semula..xde la pucat n lmah je time brpantang

5y trước

make sure minum byk air n amek enough fibre utk prevent smbelit..slamat brpantang ye

Hehehe,samalah..sy letgo ke tongsampah lama dh..😎

5y trước

Huhu. Ni dah sebulan tak makan. Tapi ubat terperap lagi. 😂.