ubat ubatan

hello mommiess...mmg kk akan bagi ubat iberet je ker untuk d makan Masa pregnant ..sebab sya kk bagi ubat tu je nak mkn...dia tak bagi apa2 da..#seriusnanya #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

maybe dlm tu dh ada semua jenis vitamin kot, saya pun doc bagi zincofer je. Tapi saya sendiri tmbah mkn vit c sbb muka start nk jerawat yg teruk. apa2 produk kecantikan saya dh x pakai. Pakai cleanser je

2y trước

ya sis kan..sya pun iberet ja kena bagi...sama lah muka naik jerawat juga🥲🥲🤣

Hello. Yeee, saya pun dapat iberet sahaja. Iberet ni dah ada vit c, folic acid, so should be okay.

2y trước

tq sis info....☺️☺️